GÜÇ:4
Yaşadığınız şehir : adıyaman
Kişi sayfası Müzik Zevki: Rep: (0/0) Konuya puan ver
Konu: organik deterjan Salı 23 Eyl. 2008, 01:33
ben 5 aydır organik bir deterjan kullanıyorum.bana yurtdışından geldi.aslında burda henüz yok ama bilginiz olsun diye yazıyorum,fındık sabunu diye bişey cevizden küçük 1 kg 1 yıla yetiyor.4 adet kırıp makineye atıyorum tabi bi kesesi var çamaşırları tertemiz yapıyor yumuşatıcı kullanılmıyor kendi yumuşatıyor.tamamen dogal akrabam dr kendisi getirdi ben çokmemnunum sizede getiren olursa mutlaka alın.hayatımızın ne kadarında organik kullanırsak o kadar iyi özellikle çocuk çamaşırları için ideal ilgilerinize..
kaan
Fanatik Üye
GÜÇ:10
Yaşadığınız şehir : denizli
Konuya puan ver
Konu: deterjanmı o Salı 23 Eyl. 2008, 09:37
ala alla o nası deterjan beh
Misafir
Misafir
GÜÇ:
Konuya puan ver
Konu: Geri: organik deterjan Perş. 02 Ekim 2008, 12:41
hehehehhe eline saglık kardes paylasım iç,nnn
BerKay
Moderatör
GÜÇ:32
Yaşadığınız şehir : balıkesır
Kişi sayfası Müzik Zevki: Rep: (31/100) Konuya puan ver
Konu: Geri: organik deterjan Paz 07 Ara. 2008, 18:28
Tabı Getıren oLursa Bu Arada Nerden Getırdı Yada Hangı Ulkenın Urunu ..!!!
bafralı_55
GÜÇ:17
Yaşadığınız şehir : SAMSUN BAFRA
Konuya puan ver
Konu: Geri: organik deterjan Çarş. 16 Eyl. 2009, 09:36
allah allah ben böyle organik deterjan olsa ilk bizim buralarda ollur nede olsa fındık memleketinde yaşıyoruz şuana kadar duymadık duyarsamda duyarlı olur alırız ..
vision82
GÜÇ:2
Yaşadığınız şehir : izmir
Konuya puan ver
Konu: ekonat Çarş. 28 Tem. 2010, 22:19
evet bu aradığınız meyve artık TÜRKİYE DE.bahsettiğiniz ürünün ismi ekonat.himalayalarda yetişen bu ürün bir harika.antiseptik antibakteriyel ve hşpoalerjenik yapısı var organik sertifikalı güvenle çamaşır bulaşık ve genel temizlik yapılabiliyor.en nihayetinde bir meyve olduğu için herhangi bir zararlı kimysal kanserojen riski yok..malum kimysalların zararları ortada.ayrıca tahrişe neden omuyor.yurt dışında arkadaşlarımla konuştum oralarda egzama ve sedef hasataları tedavi amaçlı kullanıyorlar.ekonat meyvesine www.ekonat.net adresinden ulaştım.tüm temizlik ve cilt sorunları olana öneriyorum...