GÜÇ:5
Yaşadığınız şehir : istanbul
Kişi sayfası Müzik Zevki: rafet el roman Rep: (0/0) Konuya puan ver
Konu: yine bi dert...uyuyamıyorum... Salı 23 Eyl. 2008, 01:23
oysa ne güzeldi herşeyyyy... 1ay oldu biz sözleneli... ikimizde birbirimizden inadız bi başladıkmı kavga etmye ne o alır alttan ne ben... çok çirkinleşiyoruz... bgn buluşup alışveriş yapıcaktık o karşıda oturuyor saat 11de ben oraya gidicektim... saat 11den 1e kadar aradım bunu telefonuna cevap wermedi delirdim...merak ettim şüphelendim kızdım... en sonunda evi aradım babasndan uyuduğunu öğrendim.uyandırmasını rica ettim. aradı beni dedimki bizim bu saatte buluşmamız gerekiyordu dedim...ama kendime zor hakim oluyodum çok sinirli idim... konuşmak istemedim telefonu kapadım.msj üzerine msj çıkıp gelseydin o zmn ,11de arasaydın o zmn isteyen gelrdi...vs vs hep sus yazdım ona yat uyu bende uyucam dedim kalk gel ben çıkıyorum dedi çıkmadım...yattım uyudum bak bana trip atıyım deme eğer atarsan bak ne oluyor yazdı... ateş beynime vurdu warya ne sanıyosun sen kendini az adam ol yazdım... ne olacak filan... akşam nbr aşkm yazmş cvp yazmadm sonra sen insanlıktan anlamıosun sana hayvam gbi davrancam bundan sonra bak nasıl oluyor gör fln içim çıkıyo sıkıntıdan ağlayamıyorumda... sadece midem ağrıyo bişey diyin bana kızlar
damla
GÜÇ:9
Yaşadığınız şehir : trabzon
Kişi sayfası Müzik Zevki: Rep: (0/0) Konuya puan ver
Konu: canim sen de benim gibisin.. Salı 23 Eyl. 2008, 01:25
canim sen de benim gibisin..su an uyku gozume girmiyor . 5 senelik iliskim var ve hep kavga ediyoruz son zamanlarda..kendimi ifade edemiyorum sadece bagirip cagiriyorum sinirleniyorum..konusamiyorum bogazima dugumleniyor laflar... ailesi yuzunden kkavga ediyoruz, gidip ailesine bir bir hakli oldugumu gostermek istiyorum ama yuzlerini bile gormek istemiyorum, sevgilimle 2 haftadir bulusmadik, yuzunu bile gormek istemiyoum.. aglayamiyorum hep icime atiyorum, adetlerim yine gec kaldi hep stres uzuntuden.. anlayacagin TEK DEGILSIN ama ne kadar dogru yapiyoruz kendimizi yipratarak acaba ?? ama anliyorum seni elinde degil.. keske cok rahat olsam ve kafama hic bisey takmasam... keske..
Misafir
Misafir
GÜÇ:
Konuya puan ver
Konu: Geri: yine bi dert...uyuyamıyorum... Perş. 02 Ekim 2008, 12:44
kızlarrrrrrrrrrr sizi gidii siziii
BerKay
Moderatör
GÜÇ:32
Yaşadığınız şehir : balıkesır
Kişi sayfası Müzik Zevki: Rep: (31/100) Konuya puan ver
Konu: Geri: yine bi dert...uyuyamıyorum... Paz 07 Ara. 2008, 18:13
Hanı DerLerYa Ask Acı CekMektır Bazen AgaLamak Bazen MutLu oLmak GuLmek Ask Bu yaa Sevmek Bu Her Duygu Var Icınde..!! BenDe Bır Ara SevıyorDum Hemde DeLıLer Gıbı Ama Kavga FaLan Derken Cok Yıprandım Aynı Sızın Gıbıydım Uyku Yok Her Sanıye Her Dk DusunCe IcındeyDım Neden boLe Dıye Nese Uzatmaya Gerek Kapattım Her Seyı Icıme Attım Unuttum HerSeyı Rahatım Su an MutLuyum Yanı Bır Tek Sız DeıLsınız UzuLen Nese MutLu oLmanız DıLegıyLe
bafralı_55
GÜÇ:17
Yaşadığınız şehir : SAMSUN BAFRA
Konuya puan ver
Konu: Geri: yine bi dert...uyuyamıyorum... Salı 15 Eyl. 2009, 10:00
ne demişler dertsiz insanmı olurmuş benim derdim yok diyen insan zaten yalançıdır çocuğun var derdin var sevgilin var derdin var aşkın var derdin var pekala soruyorum hayatta dertsiz hangi varlık vardır hayvanların bile derdi vardır bu yüzden dert keder insanlar içindir onlarsiz hayat geçmez hayatın zorluklarını başaramassınız işte buyüzden derrliyim kederliyim ...BAFRALI_55